Followers

Monday, June 27, 2011

adakah aku akan memilikimu...........wahai Mini Cooper

tersangat2 lah suka dekat kete ni..suda jatuh cinta,tambah2 yg kaler PINK tuh...hehehehe..but boleh dpt ker??haha..InsyaAllah,lau de rezeki..sekarang ni cuci mata dulu..hehehe



i love it


OMG...so cute..



kalau x dpt yg betul..mini cooper mainan pun jd lah..hehehe..
janji ade rupa 



8 comments:

  1. x suke mini cooper tapi suke kaler pink tu! jadi suke lak mini cooper kaler pink ;) hehe

    ReplyDelete
  2. Suka mini cooper tapi tak suka lak kaler pink :)

    ReplyDelete
  3. Apih El Nino:hehe..xpela,beli la kaler lain..=)

    ReplyDelete
  4. boleh dapat...yg penting usaha ke arah tersebut.

    ReplyDelete
  5. citarasa kite same laaa . pika pon teringin sangat nak pakai mini cooper ni . tapi boleh berangan je laa skang ni but im gonna get that car someday ! ;D

    ReplyDelete
  6. hehe..same la,berangan dulu..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...