Followers

Friday, July 22, 2011

Bergaya dgn Header Baru..^_^

Halu..halu..=)
cantik tak header baru aku..hehe
prcubaan pertama aku edit header gune 
photoshop..cmner?ok tak?^_^



Wednesday, July 20, 2011

K-pop Fever

Yeoboseyo..^_^..eoseo oseyo, annyeong-haseyo..(Halo..selamat datang,apa khabar?)
hehe..Wahh..ckp Korea 2..maklum la,skrng ni kan demam K-pop dah malanda negara kita..trmasuk la aq,hehe
Pegi sana sini org bcakap psal Korea..x kira la drama Korea ke,muzik Korea ke..semua dah meletup2 kat sini..
Jom kita terjah sikit muzik k-pop ni..ni antara yg aku minat..


Ha..ni yg paling2 aku minat..4 Minute!!!..I love u..
popular dgn lagu Hot Issue


Shinee


                      Wonder Girls..i won't nobody nobody but you..=)


Super Junior


Beast..
comelnye dorang,pegang belon..


Kara


Ha...camne?cute2 tak dorang ni?
nak dgr lagu dorang?
ala..korang pegi je kat youtube and searh je ey..
Alang2 da buat entry sal Korea ni..pe kata kita belaja bhsa Korea sikit nak tak?hehe
1- Ne (ya)
2- Anio (tidak)
3- sarangheyo (cinta)
4- achim (pagi)
5- nanen (saya)
6- nonen (kamu)
7- ohue (siang)
8- pam (malam)
cukup la 2..hehe,tak larat nak taip byk2 da...lau nak tau lg cari sndiri la..hehe
okey lah..bubye..
sillyehamnida <3



Saturday, July 16, 2011

Segmen Mari Menambah Follower

Salam semua..=)


Jom tambah follower..^_^
klik Sini

Monday, July 11, 2011

Hmc Phlow tetap no.1

6 Julai 2011..9.30 mlm,brmulanya pentas akhir showdown..top 4 crew yg bertanding kat final..Congrat to Elecoldxhot coz jdik juara..walaupun Hmc Phlow no 2..dorng tetap no 1 bg aku..huhu



Bounce Stepperz


Hmc Phlow


Rokusteps

lepas 2..rokusteps and bounce stepperz trsingkir..tinggal Hmc Phlow & Elecoldxhot je..penentuan sape yg menang,dorang kena battle..
HMC PHLOW VS ELECOLDXHOT






Sunday, July 10, 2011

Lelaki Oh Lelaki

1- LELAKI TIDAK ROMANTIK?
    
    Kita slalu tgk kat dlm filem..hero2 dye romantik  sgt,muncul dgn jambangan bunga utk kekasih.Tapi 
    realitinya..susah nak tgk lelaki bg bunga kat pmpuan..ni disebabkan,sejak awal lg otak lelaki lebih 
    mengutamakan hal2 praktik @ yg penting je..bg dorng,bg bunga kat kekasih ni bkn lah sesuatu pkara yg 
    penting..

2- LELAKI TIDAK BERGOSIP


    Kebanyakkan lelaki tak suka bgosip sbb lelaki seorg yg ringkas dan tak byk kerenah..tapi ada jgk lelaki yg
    brgosip,namun tak mcm pmpuan.Contohnya..dorang tak brgosip secara terang-terangan dan dekat dgn 
    situasi yg digosipkan.Kalau dorong ada masalah dgn someone,biasanya dorang akan selesaikan @ 
    lupakan jer...

3- LELAKI TIDAK SETIA?


     Sebenarnya..tak semua lelaki tidak setia.2 brgantung kpd perangai @ tabiat seseorang.Menurut kajian..
     hampir 78% lelaki tdk akn bekahwin dgn teman wanita prtama mereka.Namun begitu,golongan lelaki
     yg tdk setia sebenarnya terlalu mementingkan diri sndiri dan takut menerima takdir hidup mereka sendiri

4- LELAKI SELALU MENGAGUNGKAN IBU MEREKA


     Bagi lelaki,ibu adalah prmpuan yg paling sempurna di mata mereka.Selalunye..dorang akn memuji dari segi 
     masakan dan penampilan.Lebih2 lg kalau si lelaki 2 mbesar dgn ibunya(sentiasa brsama ibu).Lelaki sprti
     ini slalu mbeza2kan ibu dan teman wanita mereka.Tdk semua org brperangai sama.Hey!Jagalah hati teman 
     wanita korang sblum brkata2..huhu

5- LELAKI SUKA BELAJAR


     Walaupun mengikut statistik Kementerian Pengajian Tinggi,jumlah lelaki di IPT adalah amat rendah 
     bebanding prmpuan,tapi 2 tak brmaksud lelaki tdk suka belajar.Mereka sebenarnya lebih suka belajar
     sesuatu yg praktikal sprt mekanikal,pendawaian dan sbgnya..drpd sesuatu yg teori.



Tuesday, July 5, 2011

Aku Sudah Kembali Sihat..

Hai semua..I'm back..^_^..da seminggu aku tak selongkar blog aku ni..lau korang nak tau,aku x sihat..2 yg x larat nk bukak blog ni,lau tak cayer tgok ni..sampai msok hspital aku..


4 hari aku dok kat hspital


agk2 sedap tak nasik ni..?hehehe


lihatlah tgnku..dicucuk sana dicucuk sini..huuhu,sakit..
sekarang aku da bebas..hehe,x payah kena cucuk lg..
kpd kwn2 semua..jagelah ksihatan,hargai kesihatan kita..bila da sakit baru nk mnyesal..
kan da tak gune..^_^



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...